tisdag 29 januari 2013

rutat

Vad vardagen är inrutad, skiter ju nästan på beställning nu för tiden haha.
Men samtidigt hade nog allt vart jobbigare både för oss och barnen, det är gött med rutiner och det funkar ju uppenbarligen.

Nu för tiden sover oftast båda barnen kl 19 och den stunden efter det när man slänger sig på soffan och sappar på tvn är MAGISK.
Det är helt tyst, lugn och skönt.

Noomi kör lite varannan dag på nätterna, vissa nätter är det bara en matning först vid 3 men som i natt var jag uppe 3 gånger.
Idag är pluttan 4 månader, hon garvar, tuggar på händerna och älskar att busa med syrran =) har även testat banangröt och mangopuré men hon var nog inte redo för tungan åker ut hela tiden. Får vänta några veckor..

Vid detta laget trodde vi nog att vi skulle ha op. bakom oss men så är icke fallet. Denna väntan!
Kan hålla med Robert Gustavsson i att det känns som att lie-mannen åker skateboard bakom oss, och nej Noomi ska inte gå den vägen. MEN det finns risker och det är mycket som ska gå rätt innan det är avklarat.

Och nu har jag ju mitt på detta också, vill bara ha ekg och ultraljud bakom mig nu så man vet vad det är. Känner ju av att hjärtat slår långsammare flera gånger om dagen och en krampliknande känsla.

Hej å hå vad glatt det blev!

Igår lämnade vi Noomi hos Ewa en stund så fick Leia egentid med oss i Gislaved, blev några bodys inhandlat till N och lite smink till mig, annars var det dåligt utbud.
Ett nytt bord till fåtöljerna fick vi med oss hem också förresten, blev riktigt snajsigt!

Nu ska jag göra klart maten och sen ska jag till frissan och kapa av en bit.


Längtar mer än någonsin till vår och sommar nu!
Kaffe på trappan i vårsolen är oslagbart!


1 kommentar:

  1. Har läst ALLA senaste inlägg du skriver så himmla nice guman och jag ÄLSKAR alla kort MEN har inte kunnat kommentera grrrrrrr så nu gör vi ett nytt försök puss älskar er finaste fam puss moster

    SvaraRadera