måndag 10 december 2012

Liseberg

Då var det vardag igen med allt vad det innebär.
Helgen har vart fin fin. Vi började med Jul på Liseberg i Fredags, var där redan vid 16 tiden så det var väldigt lugnt med folk och kylan hindrade nog många också.
Men det gick jättebra, Leia gnällde eller tjatade ingenting efter något och Noomi hade det varmt och skönt i vagnen.

Det var ju första gången för Leia på Liseberg och det kändes som hon var lagom stor för det nu. Hon håller handen, springer inte ifrån oss, är lagom stor för att åka och förstår lite mer än föregående år.
Hon åkte allt som hon fick för det saknades 7 cm för dom lite roligare sakerna, slänggungan ville hon såååå gärna åka men det gick ju inte. Men i sommar kanske!

Det var himla mysigt att gå där och kolla in alla små världar som Lappland och Medeltidsbyn, och tomtelandet som dom hade byggt upp.
Det blev tyvärr helt kassa kort, tror att kylan gjorde sitt.


 
Stigen in till tomtelandet

 
Tomtemaskinen där man fick slänga in sin önskelista
Vi struntade i att äta där för dom hade ingen värme i det stället där dom säljer hamburgare o pizza och sånt, var väl typ 2 grader där inne och Tyrolen och dom andra Restaurangerna är inte att tänka på när man har barnen med sig, 300:- för en varmrätt typ och en fjärdedel går ner i magen...
Vi stannade till i Bäckebol och käkade burgare i lugn och ro istället =)

I Lördags gjorde vi nog inget speciellt tror jag, var i Ambjörnarp en sväng och sen var vi ute mest på dagen.

Igår var jag och Leia ute och åkte pulka och sen fixade vi julgranen och gjorde årets första julskinka. Kisse o Leia var även ute hos V och åkte fyrhjuling på em så jag och Ewa hade kaffrep och hon hade med sig en stooor hög stickade tröjor som hon inte behövde, alltid uppskattat!!

Julgranen på plats och fönstret bakom ska få sin plats på väggen när det är färdigmålat.

Fåtöljerna kom ju förra veckan också! Bara ett bord som fattas sen blir det nog våran nya favoritplats framför brasan.
 
Idag är det sjukhuset som gäller i eftermiddag annars blir det bara småfix innan dess, men ska försöka att ta det lugnt för det är mycket annat som händer i veckan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar