onsdag 12 december 2012

121212

Idag har Leia vart och badat med dagis och det var lika roligt som det brukar =)
Hörde rykten om att det var sista gången dom badade, för kommunen tycker att det tar för mycket personal (pengar)
Det är ju för jävligt om det är sant, i alla tider har man badat med dagis och det var ju en stor höjdpunkt!
Jag minns fortfarande hur gott en apelsin kunde smaka i bastun som fröken hade tagit med sig.
Det är ju också ett bra sett för barnen att öva på att bete sig i trafiken då dom alltid promenerar fram och tillbaka. Och även grunderna för vad som gäller i simhallen. Blir ju lättare när dom väl börjar skolan sen.
Men man blir liksom inte förvånad längre.
Köp in en surfplatta & lägg ut lite korv o pasta på borden till alla barn istället, då kan dom nog skära ner lite till på personal. Då kan dom sitta inne hela dagarna och sköta sig själva.

Sen kom Frida hit och myste med oss, alltid lika roligt men nu ses vi nästa gång på Julafton så det är inte så långt kvar till nästa gång =)

Just det, vi bakade pepparkakor efter Kisse kom hem igår. Dom två tyckte väl att det var roligt i 5 minuter som smygåt dom deg resten av tiden hehe..
Blev några till oss och 2 burkar till Ewa, Tomas, Mamma o Pappa.


Magiskt datum idag. 121212, var 12 par som gifte sig på nyhetsmorgon imorses, lite ocharmigt men lite kul på nåt sätt ändå. Robert Wells spelade piano, Bingo fotade o Mona Sahlin var vigselförättare.

Såg att grannarna slog te idag också, dom puttrade iväg i en vit limmo innan idag =)

Nu ska jag greja lite med Leias lucia outfit tänkte jag, inte lätt att korva under en overall om man säger så så jag måste hitta nåt annat hon kan ha under då dom är ute..
Kommer aldrig att glömma Leias första Luciafirande på dagis och hon var pepparkaksgubbe med overall under och hon välte varje gång hon försökte resa sig upp haha, såg ut som hon hade en sumodräkt.

 
HahaInga kommentarer:

Skicka en kommentar