söndag 16 december 2012

Julgodis

Då var tråkiga Söndag här igen.
Helgen har vart bra, igår ägnades förmiddagen åt snöskottning, jag var inne med barnen och Kisse slet i ett par timmar.
Sen var det dags för K att åka iväg på gubbträff, spelklubben hade träff igår. Så dom kollade på matcher, badade tunna och sen hamnade han (dom?) i Borås.

Jag, Leia o Noomi bakade julgodis med Ewa, Mamma o Syrran, jag gjorde chokladknäck som jag smaksatte med apelsinskal/mandel och en med kanel. Dom andra gjorde Rocky road´s, vita bollar med bla lime och negerbollar.
Vi var klara ganska tidigt på kvällen men syrran stannade kvar och höll mig sällskap till 18. Sen bråkade jag med N i ett par timmar innan hon tillslut somnade av utmattning. Leia somnade gott till en film somvanligt =)
Jag kollade på Så mycket bättre och sen började jag kolla på en film, men vaknade vid 23 av att Leia stod och tittade på mig i soffan hehe...
Vet inte vad klockan var när K kom hem men han är trött idag iallafall..

Nu ligger Noomi ute sen 2 timmar tillbaka och jag och Leia har kollat på barnkanalen och Julkalendern, riktigt bra tycker jag! Men hon tycker att skelettet är liiiiite läskigt.

Kabeltrumman blev klar häromdagen förresten, blev kanonbra!


Vad tycks?

Nu ska jag hitta på nåt med Leia och klura åt någon god middagsmat.

Ha en fin Söndag och 3:e advent.

2 kommentarer:

  1. TACK för myset i går och att du inte la ut ngn bild på moster =) bordet blev GRYMT BRA =) god smak som vanligt puss moster

    SvaraRadera
  2. Haha hade faktiskt ingen bild på dig annars hade jag gjort det! :) Tack snälla du
    puss

    SvaraRadera