torsdag 11 oktober 2012

Morn!

Gordmorgon!

Ny fin höstdag och jag hoppas att det blir många sånna här dagar framöver. Kroppen får en helt annan energi. Men det är jävligt strävigt när klockan ringer 6.00 och det är mörkt, speciellt inte idag när jag och Noomi somnade vid 5.00

Men lite mysigt är det när vi smyger upp och fixar allt och sen går och väcker storasyster <3
Längtar till vi bor i huset och man tänder massa ljus och har brasan tänd, här hemma är det mesta nerpackat så det blir inte så mysigt nu för tiden =)

Nu har jag lämnat Leia, handlat, köttgryta på spisen, mailat försäkringsgubben, tömt diskmaskinen, tvättat och snart ska jag packa ner Noomi i vagnen och hämta hem Leia.
Fantastiskt vad mycker man får gjort när orken och lusten finns!

Igår var jag ute och pw i en timma och herregud vad slut jag var efter.
Jag känner mig som en tjockis när jag går, träningsbyxorna är fortfarande lite tighta runt röven, flåsar som en gris och med svett som rinner längs med ryggen.
Men gött är det! Älskar att rensa huvudet med bra musik och bara gå och gå och gå.
Det kommer nog vara min räddning när operationen närmar sig, att komma ut och rensa!
Hoppas att det blir lite snö så jag kan ta upp min löpning igen, är fasen ett år sen jag sprang sist!

Igår tog jag och en hjärtebarnsmamma från Vegby upp kontakten. Deras pojk har vart mycket sjukare än Noomi och vart med om flera operationer redan och han är bara runt 2 år.
Nu skänker vi 400:- i halvåret och då skänks pengar till hjärtebarnsföreningen samt att vi blir inbjudna på aktivitetshelger/dagar framöver.
Det kommer nog vara otroligt nyttigt för hela familjen med träffarna, och att kanske Leia kan förstå lite mer också. Jag tror faktiskt inte att hon har förstått än, lillasyster ser ju inte sjuk ut.

Dax för kossan att sätta sig i båset och mjölka!
2 kommentarer:

  1. Puss o kram finaste fam<3<3

    SvaraRadera
  2. Var rädda om varandra <3 älskar er <3 Mamma / mormor

    SvaraRadera