tisdag 23 oktober 2012

Godermorgon!

Igår var vi inne i på kardiologen med Noomi och det gick fint.
Hon blev lite otålig som jag trodde så hon fick en spruta med socker i munnen. Ganska häftigt att det ger lugnande och smärtstillande effekt på småbarn, lika bra som lugnande medicin faktiskt.
Hon blev helt lugn med en gång och nästan somnade, men bara nästan. Hon höll sig vaken i en hel timma som undersökningarna tog =)
Man blir lite frestad att göra ett eget kok med sockerlösning som man kan ta till på natten hehe...
Häftigt att hon är så mycket mer vaken nu när hon är 3 veckor jämfört med när hon var en vecka bara! Utveckligen går fort som tusan och det har man liksom glömt sen Leia var liten.

Det såg bra ut igår, det som är trångt hade ökat från 4 till 4,1 i lungartären (ska ligga på typ 1,5) ingen fara sa han.
Poxen såg helt ok ut också, låg på runt 92 i handen, hon går upp jättebra så det är riktigt skönt. Oftast får hjärtbarn svårt för att följa kurvan men hittils ser det bra ut!
Han tyckte att allt var förvånansvärt bra, så bara att hålla tummar och tår att det fortsätter så!


 
Här är hon uppkopplad med ekg


 
Här nere gör han ulTänkte försöka ta mycket bilder på hennes sjukhusbesök så hon kan kolla tillbaka på när hon blir äldre.
Kan vara roligt för oss också, och då kommer vi säkert tycka att denna moderna utrustningen ser skitgammal ut =)
Då har dom säkert robotar som opererar och gör allt.

Efter sjukhuset rullade vi ner till jobbet och tog en kaffe, känns lite konstigt när man kommer dit. Kommer nästan inte ihåg att man har jobbat där.
Men det var roligt att träffa dom!

Sen snabbt hem och hämtade Leia hos Ewa, ner till Ica och hämtade mina träningskläder som hade kommit. Snabbt hem och då var precis hon här och lämnade matkassen.
Denna veckan blir det massa god mat igen, bla citronmarinerad spätta med äppelsås & pumpasoppa.
Det är väldigt nytt för mig att laga sån mat, jag brukar alltid göra väldigt gräddig och fet mat, använder bara 40% grädde och riktigt smör. Men nu är det bara olivolja som fett i stort sett och ibland en skvätt grädde.

Efter det stack Kisse o Leia på gympa och jag packade ner Noomi och tog en promenad, kan inte med att kalla det för pw än, men snart så!

Kvällen bestod av tjat på Leia att hon var tvungen att duscha och sen när hon väl var klar med allt och sov så kollade vi på Revenge.

Idag har jag vart på distriktet och kollat min hand. Efter droppet på förlossningen så har jag haft skitont i handen och det är en blodådra som putar ut. Nu har den börjat puta ut så mycket så det har blivit ett blåmärke av trycket.
Det var visst en inflammation och förträngning som kommer sitta i länge men en salva skulle lindra..

Idag ska vi träffa Frida som är hemma och sen gissar jag att det blir målning i eftermiddag!
Hej svejs!

2 kommentarer:

  1. Lilla hjärtegrynet <3

    SvaraRadera
  2. Lilla sötisen ser så liten ut på korten men sååååå underbart att hon går upp i vikt det är bra <3 puss bästa fam <3 älskar er moster

    SvaraRadera