tisdag 16 april 2013

Dag 8

☆☆☆☆KÄNSLIGA BILDER☆☆☆☆

Dagen har varit bra. Åt snabbt en frukost och sen var vi på sjukhuset vid 8..
Var jättejobbigt att se våran lilla älskling. Inte för alla slangar utan för att hon inte är som vanligt.
Allt hade gått bra under natten, syresättningen låg på 97-99 när vi var där!
Sen när vi kom igen så hörde hon oss och började röra på sig och vifta. Stackaren, lite tidigt att vakna så hon fick mer lugnande.
Nu jobbar dom för fullt med att göra henne kvitt med respiratorn.
Hon har bara lite hjälp av den så nu har dom tagit bort den lugnande medicinen men hon rör sig mest utan att öppna ögonen.
Nu hoppas vi att hon blir av med den under natten.
Var jättejobbigt att se henne ledsen och att hon försökte få bort den. Men när dom ligger i respirator hörs inga ljud från munnen, jätte hemskt! Så hon gapade bara och sjönk i syresättning. Men allt är normalt!

Under dagen högg vi tag i en läkare och hörde om testet. Hon sa att hon kunde ringa och fråga. Men hon var nästan säker på att det skulle vara negativt. Tack vare att brässen eller tymus satt där den skulle. Hoppas hoppas!

Nu ligger vi på Ronalds! Fick plats idag och vi har fått ett bra intryck.
Stoooort och många ytor att röra sig på. Väldigt fräscht :)

Nu slappa lite innan det är dags att sova.

Lite bilder följer här nere och maskinerna till höger doserar ut mediciner och dom andra skärmarna mäter syresättning, puls, njurar mm

5 kommentarer:

 1. Men lilla prinsessan då. Fy så jobbigt för er och henne att ha det så här. Hoppas operationen gjort henne frisk och stark så ni snart får åka hem och mysa som familj igen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det har varit en pers i 7 månader. Men den senaste veckan rent helvete! Men nu hoppas vi på snabb återhämtning och att ingen mer op behövs förrän i tonåren :)
   Tack snälla för omtanken ♡

   Radera
 2. Lilla stumpan! Fy blir alldeles tårögd av å se bilderna :-( Hoppas hon hämtar sig fort å att ni får komma hem snart! Tänker på er varje dag <3
  Kram Ulle

  SvaraRadera
 3. Lilla kämpen <3 styrkekramar till er.
  Mamma / mormor

  SvaraRadera
 4. Lilla tappra Noomi <3 <3 jobbiga bilder dock MEN slangarna behövs ju älskar er pusssss o massa kärlek älskade Noomi från Ewa <3

  SvaraRadera