tisdag 9 april 2013

Dag 1

Idag har det varit inskrivning för Noomi. Vi kom i väldigt god tid så vi fikade o lekte innan allt började vid 13. Första gången ever någon sköterska eller läkare har kommit på utsatt tid!
Det började med ett lååååångt ultraljud, ca en timme så det gick åt en flaska socker som ändå inte lugnade ner Noomi,  en film till Leia o bus i korridoren. Dom sa inget om hur det såg ut alls.
Sen vidare för Röntgen,  upp igen och då kollades vikt, längd, blodtryck, syresättning, öron, hals ja massa saker.
Sen sa dom att det var fullt på Ronald och då var klockan 16, men ni kan ju åka hem om ni vill? För att komma hem vid 19 och sen åka tillbaka vid 8.
Fasen heller tänkte vi, nu har vi fixat med nycklar till folk, allt är avstängt och förklara för Leia 4 år att vi ska åka hem. När hela tiden har sagt att vi ska vara borta länge, det är jobbigt för henne att ställa om sig!
Men efter mycket om och men och dötid så fick hon reda på att vi bor i Tranemo och inte borås. Skiljer väl ca 5 mil.
Så rum på Odin i stan fixades, in i rusningstrafiken. Och efter en del letande kom vi fram. För att mötas i receptionen att dom inte ser att vi ska bo här?  Haha.. men jättego tjej som fixade det ändå.
Sen stack Kisse o fixade burgare. Har levt på bullar o banan hela dagen så det var gott!

Nu är tålamodet slut, orken slut. Barnen har äntligen somnat (Noomi har sovit en halvtimme på hela dagen som brukar sova typ 5)

Åter på DSBUS 10.30 imorgon.

Puss

2 kommentarer:

  1. Usch vilken start på Gbg-vistelsen... Hoppas ni har haft en lugn natt å att allt går smidigare idag. Tänker på er! <3

    Kram Ulle

    SvaraRadera
  2. Stackare <3 från mormor o morfar

    SvaraRadera