fredag 2 november 2012

Tack för denna tiden.

Packandet fortsätter idag, igår var det full fart också. Ewa var gullig och hjälpte mig att vika in tjejernas kläder i garderober och jag fixade med mina kläder.
Vilken lyx att kunna förvara sommarkläder i en annan garderob och inte behöva ha allt blandat!
Nu är det inte mycket kvar här hemma, bara det som vi använder nu i stort sett. Imorgon kör vi allt det stora.

Igår när vi var i huset så ringde dom från kommunen och sa att dom skulle komma och röja träd i skogen. Jävligt lustigt med tanke på att mamma o pappa har väntat på det i typ 20 år och att dom ska komma den dagen vi flyttar in hehe =)
Så idag kommer dom och kollar och vi får bestämma hur mycket som ska vara kvar. Men vi vill ha ganska mycket kvar för det är mysigt att ha skogen så nära och kunna gå ut och grilla och Leia kan mulla runt där som hon och morfar har gjort.

Idag är också en jobbig dag för oss.
Mamma o Pappas hund Aramis ska flytta till hundhimlen.
Han har vart ganska sleten det sista men nu är han jättesliten i lederna och har sår på armbågarna. Han orkade inte ens komma fram och hälsa nu det sista.
Han skulle ju bott med oss var det tänkt, men det hade nog blivit för mycket för honom från att ha levt lugnt med mamma o pappa till att ha två skrikiga och galna barn i huset hela tiden.

Det har vart fina år tillsammans med Aramis, vi har haft många mysiga promenader tillsammans, och många gånger var han min sporre till att ta mig ut och gå. Skönt sällskap.
Men det som gör mest ont är att han och pappa var som bästa kompisar. Fanns ingen som gjorde Aramis så glad som pappa och alla deras långa promenader tillsammans.
Tycker så synd om pappa, jag var vaken vid 4 halv 5 tiden imorses, då pappa brukar åka till jobbet och tänkte då på deras sista stund ihop hur jobbigt det måste ha varit.

Men han får det bättre nu och kan springa runt och busa med Diezel igen. 
<3


Häpp, bara att bita ihop och fortsätta greja..

2 kommentarer:

  1. Lilla älskade Arramis <3 <3 men som du skriver nu är han med sin bästis Diezel <3 TOMT utan honom vi har oxo haft underbara prom ihop stor tröst när Diezel lämna oss puss moster

    SvaraRadera
  2. Älskade Aramis <3 nu har du inte ont mer utan kan leka fritt med Diezel <3

    SvaraRadera