måndag 19 november 2012

Helgen

Dåligt på bloggfronten den senaste tiden, har så rackarns dåligt med tid så det är förklaringen.

Helgen började med att vi tog ner paviljongen och grillen i lägenheten sen somnade vi som grisar, spännande värre =)

I Lördags drog vi igång med källaren kl 9 och röjde och körde till tippen, mamma o pappa kom och körde några vändor också,
Vi bar bla. ut krukor från matkällaren i 2 timmar, det har sparats så det räcker och blir över =)
Vi röjde till klockan var 17 så vi fick en hel del gjort.
Lurigt att ha för mycket plats att spara grejer på och det är ju inte vi vana vid som alltid har haft ont om plats och dåliga förråd, men tänker inte börja med det heller för jag blir skitstressad av att ha gammal skit liggandes.

Och under tiden kom Kisses pappa o Nisse och hälsade på. Han hjälpte oss att ta ner några fler träd som har vart i vägen och Nisse busade med Leia.

På kvällen myste vi i soffan med gott att dricka och kollade på Revenge..

Igår började morgonen vid 5 som vanligt, Kisse tog barnen och jag sov till 7 då åkte han och handlade god frukost, sen fortsatte röjandet och vi eldade saker hela dagen. Höll väl på till 17 igår också men nu är i klara. Nu står allt i garaget som ska slängas och gymet är färdigt likså det andra rummet och matkällaren.
SKÖNT!!

Men det är mycket kvar, klinkers ska läggas i tvättstugan och entren, sen får vi väl pimpa upp dom andra 3 rummen med tiden.
Och sen är vi ju inte färdiga här uppe heller men en sak i taget =)

Nu är Leia lämnad på dagis och Noomi ligger ute, jag tänkte passa på att göra massa måsten som typ anmäla mammadagar och städa lite.


Noomis första möte med kaninen
och ett ljusfat jag slängde ihop,
men det ska till lite mer plotter

 
Fatet i köket

 
Bästa!

Och bakom där dom står ska det stå 4 fåtöljer framför kaminen, om dom nu kommer nån gång. Har väntat sen den 28 September på dom. Skit Mio.
 
Hej svejs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar