tisdag 27 november 2012

Ny vecka igen

Nu har det gått några dagar igen.

I Fredags var syrran här med sin valp på dagen, jättesöt liten kille!
Meeeen efter 2 timmar insåg jag att jag aldrig kommer skaffa valp med 2 småbarn hemma hehe.
"Nu äter han lego" "Nu äter han nappar" "Nu kissar han" osv. osv =) Går inte när man har så mycket leksaker här och var, och även om man tror att man har "städat" så ligger det alltid någon liten legobit eller annat under soffan eller bord. Och framförallt ska det hinnas med!
Hund får det bli om några år när barnen kan hjälpa till ;)

På eftermiddagen var allihopa hos Matilda och fotograferade oss, blev hur många olika kombinationer somhelst. Bara med mamma o pappa, allihopa, bara mig och syrran, min familj osv
Och det var inte såna där tråkiga kort där alla bara står eller sitter.
Här blev det kors och tvärs, liggandes på golvet och massa annat. Ska bli roligt att se dom nästa vecka!

I Lördags var Tomas här hela dagen och bytte eluttag i huset, stackarn kröp runt på knä hela dagen, men bra blev det och BARNSÄKERT!
Ewa var här och busade med tjejerna och hjälpte mig, alltid uppsakttat!
Och under tiden adventpysslade vi lite också, så nu är stjärnor och annat plotter uppe.

 
Köket


 
V-rum


Årets adventsfat
och lyktan jag köpte igår fick sin plats på en gammal stol i v-rummetPå kvällen kom Jennie, Crille och Milla hit och tittade lite på tv och drack glögg. Väldigt spontant och mysigt!

Söndagen grejade vi ute och sen åkte Leia o Kisse till svärfar och hämtade våran gamla vita bil som kisse ska ha till jobbet.
Jag och Noomi åkte på heminredningsparty hos Jennie. Köpte en huslykta bara, var mest julsaker nu och det är jag inte så sugen på.

Igår var det sjukhuset för våran och Noomis del. 4970 väger den lilla klumpen nu, pox:en eller syresättningen har gått ner till 87, hon var uppe på 95 när hon föddes så det stadigt ner. En frisk person har ju 100% syresättning för er som inte förstår vad jag skriver om.
Det hade blivit trängre i lungartären också.
Vi ska dit om en månad igen och då görs en längre undersökning, bilder skickas till Göteborg där dom kommer hålla en kongress och sen får vi vänta på en tid.
Nu är det bara att hoppas på att syrestättnignen håller sig såhär för går det ner mot 80 blir det op tidigare.

Många ekg-sladdar igår

Får försöka underhålla henne så hon inte drar bort allt=)
 
Och mys med morsan efteråt!


Efter sjukhuset åkte vi förbi jobbet och tog en kaffe, luskade lite om Lördagen då cheferna ska göra nåt hemligt med oss.
Fick reda på att vi ska ha "armystyle" på oss, alltså oömma kläder för vi ska vara ute hos Peter på hans gård i Haratången.
Haha, jag som hade sett fram emot att snygga till mig lite, men det blir nog kul!
Tror att bla ridning står på schemat.
Efter jobbet åkte vi till kanlleland och shoppade upp presentkortet på chili. Blev nya mattallrikar, ny gratängform, små hjärtformar, såssnipa (konstigt ord) och en mjölkkanna.
Skulle kolla kläder till barnen också med det var ju bara glittriga långklänningar, inte så praktiskt till dagis kanske.
Ska kolla på nätet istället. Och till oss större personer var det också mest festkläder med glitter o skit.
Blev en julklapp till Leia iallafall, ett stall med 5 hästar. Hennes största önskan är nämligen en svart leksakshäst och vi hittade en sån i den nya affären, men 599:- för en häst kändes inte så rimligt med tankte på hur fort damen tröttnar...Helt sjuka priser på leksaker!

Vi var hemma rätt sent så det blev inte mycket mer än hämta Leia (som hade bakat superfina pepparkakor med Ewa) och sen hem och ta emot matkassen och sen hann vi med ett avsnitt av SOA också.

Ny dag idag, bvc i eftermiddag där en barnläkare är idag. Känns lite onödigt med tanke på att vi gör allt i Borås men, men..
Dom skulle nog ställa sånna där "hur mår du efter förlossningen" frågor också.

Dags att ta tag i lite saker!

1 kommentar:

  1. Becca det är inte synd om tomas hahaah han hjlper er så gärna och själv ÄLSKAR jag att va med era finaste barn <3 så fint ni har hos er nu....och lilla Noomi ser ju trots alla sladdar rätt nöjd ut lilla söt fisen puss o kram moster

    SvaraRadera