torsdag 2 januari 2014

Milt

Vilken konstig vinter det har varit hittills. Fast inte mig emot faktiskt, är jätteglad att slippa palta på barnen med overaller så fort man ska utanför dörren. Lite snö hade väl varit roligt med 20- är jag glad att slippa :)
Elen blir ju billigare också!

Idag är Kisse och fiskar och här är det full kareta i vanlig ordning.
Nu har jag städat, möblerat om i vardagsrummet, färgat håret, duschat och fikat med pappa och detta på 2 timmar. Kommer på mig själv många gånger när jag tex borstar tänderna, då städar jag oftast handfatet eller något annat samtidigt. Kommer en karl på den tanken? Hade jag haft längre armar hade jag säkert putsat duschkabinen varje gång jag sitter på toa ;)

I eftermiddag har jag bjudit in mig och kidsen på middag hos mamma och pappa, ska bli mumsigt och lyxigt att slippa laga någon mat.

Tänkte på det där med fyrverkerier och rislampor:, är det inte för rädda hundar man inte ska skjuta så är det för barn från krigshärjade länder som blir rädda. Rislamporna var ju inte heller bra för det var ju nån bonde som hade fått ner sånna på sin åker och dessa var tydligen gjorda av jättevassa pinnar som inte var nedbrytbara och som en stackars ko hade fått i sig.
Fast i år sköt vi faktiskt av ett par raketer, vi bor ju lite offside och Ines är väl redan halvdöv av alla skrik här hemma så det gick kanon!
Men nästa år får det väl bli att man tänder ett tomtebloss istället.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar