torsdag 28 mars 2013

Stress

Oj oj vad jag fick stressa idag. Jag ställer aldrig klockan längre så vi brukar gå upp vid 6.30 när Noomi har vaknat o tjattrat en stund.
Men idag vaknade vi 7.15, 8.15 skulle vi vara på dagis.
Snabbt upp, sätta på kaffe, fixa trynet, välling ggr 2, fixa Leia till påskkärring, ta på Noomi, när vi väl var påklädda och skulle åka började Noomi med nr 2 och då blev Leia också nödig haha.
In i bilen, ner till Ica o köpa glass och upp till dagis. 8.15 på plats..phuu!

Idag är Leias sista dag innan operationen, allt för att undvika baciller den sista veckan och sen kommer hon vara därifrån 3 veckor eller längre, beroende på sjukdomar.
Men jag hoppas att hon kan vara där i slutet på April för hon fyller ju år 27:e och det vore tråkigt om hon missade sitt firande på dagis.

Ännu inga planer för Påsken. Inte mer än att jag ska hjälpa moster med italiensk mat på Lördag och mat med mamma o pappa om han blir frisk och en av dagarna ska Kisse träffa sina kompisar.

Ser ut att bli en fin dag idag också! Är sugen på att köpa påskliljor och göra fint (dom andra frös sönder) men vet inte om jag vågar chansa för nätterna är fortfarande kalla.

Ha en fin dag!

2 kommentarer:

  1. DU e så gooooo som mitt i allt tar dig tid o hjälpa lilla moster <3 <3 fina kort på mitt älskade gudbarn kolla så sött hon står med foten <3 puss moster

    SvaraRadera
  2. Hehe absolut ingen fara! Bara kul att hjälpa till :)
    Ja visst är hon söt! Puss

    SvaraRadera