torsdag 17 oktober 2013

Rätt magkänsla.

Denna veckan har gått lika fort som alla andra!
Idag är Kisse i Malmö med jobbet och kikar på byggnader som dom har varit med och byggt.
Ewa skulle hämta Leia på dagis så jag slipper väcka Noomi och i eftermiddag passar hon Ines o Noomi så jag kan åka med Leia på simskola :)
Tur att vi har familjen så nära säger jag bara! Så mycket hjälp vi har fått kring alla sjukhusbesök osv.

På tal om sjukhus så ringde Solveig upp mig innan, jag har väntat en vecka på det.
Hon är en väldigt upptagen kvinna som dels forskar om 22q11 och är läkare utöver, så jag är glad att hon tog sig tid. Jag har inget förtroende för våran kontakt ssk på Säs så jag ville ha en andra åsikt om influensavaccinet, av ett proffs dessutom.
Min magkänsla stämde även denna gång. Hon såg ingen anledning till att Noomi skulle få den, dubbla doser dessutom!
Det var helt upp till oss men som sagt fanns det ingen anledning. Ett bekymmer mindre och det är tur att man är frågvis och står upp för sitt barn inom vården kan jag säga.

Nu är middagen på spisen, Noomi sover gott, hunden är nöjd så nu ska jag pusta ut en stund innan cirkusen är igång igen :)

3 kommentarer:

  1. Så skönt att hon slipper de! De gäller verkligen att vara kritisk ibland. Likadant med svininfluensa vaccinet..är glad att jag stod emot!

    SvaraRadera
  2. Ja det känns bra och framförallt rätt! Ja det gjorde du rätt i, vi tog det nog mest för att skydda Leia när hon var liten men hade man vetat bättre då hade jag aldrig gjort det!

    SvaraRadera
  3. DET ÄR ju bara kul att va med såååå goa barn <3 <3 och fam ska ställa upp för varann <3 kram moster

    SvaraRadera